За нас

За нашата компанија..

Офис Маркет+ е водечка компанија на пазарот во Македонија, главни активности на нашата компанија се продажба и дистрибуција на канцелариски материјали. Компанијата е со постојано зголемување на конкурентноста и во постојана реализација на услуги и производи со врвен квалитет.

Офис Маркет+ е бренд под кое име се објавуваат каталозите и вебстраницата. Сите ваши потреби на едно место гарантирано по поволни цени, гарантирана заштеда од најмалку 30%. Располагаме со голем асортиман на канцелариски материјали, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби, училишен прибор и опрема. Во нашата програма се застапени пликоа со различни големини, печатени пликоа, а нудиме и можност за флексо печатење на истите, печатење на ролна за дополнително формирање и пликоа во различни димензии.

Нашиот искусен тим ви нуди солуции за сите индустрии, квалитет, брза испорака и посветеност на купувачите. www.officemarket.mk Работиме со продажба преку каталог и решение за продажба преку веб шоп, телефон, емаил. Гарантирана достава на 99,9% од нарачките во текот на 24 часа.

Визијата на Офис Маркет+ е да стане претпознатлива и различна од другите фирми со знак за квалитет преку успешно поставување на комплетна продажна мрежа во целата држава.

Нашата лојалност кон партнерите и клиентите, професионалното работење и континуитет во работата се основа на нашиот УСПЕХ. Амбицијата, желбата, знаењето со човечки ресурси со секој предизвик во деловната 2018 година во насока на реализирање на планот и остварување на крајната цел – ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ.

За нас